Despre noi

Relaxare in orice anotimp departe de stresul orasului Agropensiunea Alex si Emanuel 3*** este situata la marginea orasului Gaesti, pe DN 7, la 1km iesire spre Pitesti sau din Gura Foii peste deal, prin padurea care uneste comuna Cobia.

Ne recomandam ca fiind alegerea perfecta pentru cei care cauta linistea naturii, obiceiurile si preparatele traditionale, imbinate cu activitati de agroturism.

In zona Gura Foii "gospodinele gatesc cel mai bine" si barbatii scot din butoi cel mai bun vin si cea mai aromata tuica. Fructele si legumele au gustul adevarat de "tara" si sunt cultivate in gradina din spatele casei (cu ingrasamant de grajd) iar localnicii se pricep cel mai bine la realizarea celor mai bune delicatese din zona.

La capitotul traditii si obiceiuri, localitatea pastreaza inca vie atmosfera de odinioara fiind prezente obiceiurile traditionale de iarna cum ar fi: steaua, plugusorul, capra si specificul zonei "Vrajile" de ursita de Anul Nou, datina "Vrajilor" de ursita (obicei foarte vechi, fiind mentionat in scrieri inca de la inceputul secolului al XVIII-lea unde originea acesteia poate fi cautata la slavi si greci).
 

Constructia Agropensiunii este una noua, din 2019 si ofera interioare moderne cu un ambient relaxant, living spațios, bucătărie moderna si o terasă deschisă alaturi de o grădină de vară. Capacitate noastra este de 10 locuri in 4 camere spatioase si confortabile, fiecare cu baie proprie, aer conditionat, TV LCD, telefon si balcon.

Pe langa linistea si realaxarea de care ai parte, se pot vizita si diverse obiective turstice / monumente istorice din apropiere, cum ar fi: Biserica de lemn Cuvioasa Paraschiva, Sf. Nicolae construita la inceputul secolului XIX din sat Bumbuia, casa Constantin Stavrescu din secolul XIX din sat Bumbuia, capela din cimitir a parohiei "Sf. Nicolae" din 1900 din sat Bumbia etc...

Cele 3 margarete ale Agropensiunii iti vor asigura tot confortul si siguranta pentru cazarea intregii familii, iar optional, poti alege sa participe la activitatile gospodaresti ale agropensiunii (hranirea gainile, plivirea straturile, culegerea rostiilor si legumelor proaspete din gradina proprie, etc.).

Vă așteptăm cu drag.

De ce sa alegi

Agropensiunea Alex si Emanuel

Liniste si Relaxare

Aer curat

Preparate gustoase

Terasa

Camere spatioase

Locuri de vizitat

Internet Wi-fi

Spatii de joaca

Pensiunea AE

Capacitate: 10 adulti in 4 camere

Facilitatile noastre:

  • parcare auto in curtea locatiei
  • foisor in curte si o gradina/curte
  • loc de joaca pentru copii
  • jocuri de societate (sah, table, rummy, carti de joc etc.)
  • bucatarie moderna si living
  • internet WI-FI
  • pastrarea obiectelor uitate de turisti timp de 60 de zile;

Toate camerele sunt spatioase, au mobilier modern si sunt dotate cu bai proprii, A/C, TV LCD, telefon si balcon.


VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG

Într-o zonă pitorească și liniștita, cu un peisaj care îți va tăia
răsuflarea din prima interacțiune.

REZERVĂ ONLINE
Early Check-in / Late Check-out

Ajungi mai devreme sau doresti sa predai camera mai tarziu? Nu este nicio problema, suntem flexibili si intelegatori.

Aproape de monumente istorice

Suntem in apropiere de numeroase obiective turistice / monumente istorice impresionante. Vezi mai multe detalii apasand aici.

Bucate traditionale

Oferim un meniu tradiţional românesc, cu bucate sănătoase din ingrediente ecologice.

Departe de stresul orasului

Ne recomandam ca fiind alegerea perfecta pentru cei care cauta linistea naturii alaturi de familie si prieteni, intr-un cadru relaxant.